Cauta anunturi imobiliare in Iasi (197 anunturi actualizate)

Vila BUCIUM zona LIDL

Vanzare Casa
€ 345 000 Cod: BLUE1190

Descriere

Va propunem in continuare spre achizitie o proprietate deosebita situata in Iasi, in cartierul I.C. Bratianu, din zona Bucium, in spatele supermarketului LIDL. Cu toate ca este foarte aproape de strada principala, o parte din cuvintele care descriu foarte bine proprietatea sunt „liniste” si „mult spatiu verde. Drumul pana la proprietate este in totalitate asfaltat, iar accesul in cadrul cartierului I.C. Bratianu, este securizat prin bariera si paza non-stop.

Casa este amplasata pe un teren de 718 mp, iar suprafata totala a acesteia este de 218 mp din care 48,71 mp reprezentand suprafata garajului, balcoanelor si teraselor.

Locuinta este alcatuita din Parter + Mezanin + Etaj, beneficiaza de 3 dormitoare generoase, un birou la parter, bucatarie+camara, living spatios + zona de dining si 3 bai.

Dotari si detalii tehnice:

  • Structura de rezistenta pe zidarie portanta intarita cu samburi si centuri de beton, pereti exteriori si compartimentari din caramida;
  • Tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm si izolatie cu vata minerala la mansarda;
  • Casa este racordata la toate utilitatile;
  • Partea de climatizare este asigurata de o centrala termica individuala si 2 aparate de aer conditionat;
  • Sistem de alarma instalat;
  • Semineu cu lemne in zona de living;

Un foarte mare avantaj al acestei proprietati este reprezentat de curtea generoasa foarte frumos amenajata cu o multitudine de copaci, inclusiv pomi fructiferi, flori si alte tipuri de vegetatie ajunsa deja la maturitate. Irigarea intregului spatiu verde se face cu ajutorul unui sistem automat.

Casa se vinde mobilata si utilata complet.

Pret: 345000 euro.

Pentru programarea unei vizionari, ma puteti apela la numarul de telefon: 0753.163.635, Vlad Postolache – BLUE IMOBILIARE.