Cauta anunturi imobiliare in Iasi (138 anunturi actualizate)

CASA DE INCHIRIAT CUG

Inchiriere Casa
€ 800 Cod: BLUE1520

Descriere

 

 Casa superba  construita in 2018 cu 3 dormitoare la etaj si baie, 2 balcoane deschise cu dubla vedere , iar la parter se afla livingul, bucatarie mare si baie, terasa si spatiu verde cu loc de gratar, loc de parcare in curte.  

Iar pozitia este excelenta, in spatele blocurilor FUZION TOWERS,  pe Tudor Neculai, la 600 m de strada principala si statie de autobuz/tramvai. In zona de case cu acces privat si betonat, la 5 minute de statie de autobuz/ tramvai. Zona  Nicolina-Rond tramvai 9;  este un nod rutier excelent, cu acces facil oriunde si cu institutii comerciale si educationale in interiorul zonei.   
Este amenajat cu tot ce este necesar  pentru un confort sporit pe toata durata sederii dumneavoastra (foto).  Tot mobilierul este pe comanda din MDF . 
Daca aveti voi electrocasnice sau mobilier se discuta, daca nu aveti se pot achizitiona foarte repede.   Utilitati individuale, centrala termica, aer conditionat. 
 
 
 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat. 
 
Jucan Florin - Broker Imobiliar 
           0 7 4 1 3 8 4 7 3 1
       Vanzari & Inchirieri
       De 10 ani imobiliare
 
 
 
  
 
 
 
 
 
  Unde ma puteti gasi: str. Traian, nr. 6A, vis-a-vis de Hotel International
#Acces oriunde in Iasi #Copou, #Universitate,  #Agronomie, #Codrescu, #Mihai Sadoveanu, #Targusor Copou, #Royal ,  #Fundatie, #Bld. Independentei, #Tg. Cucu, #Podu de Fier, #Tatarasi,  #Moara de Vant, #Aeroport, #Oancea, #Metalurgie, #Tudor Vladimirescu, #Podul Ros, #Cantemir,  #Bucium, #Poitiers, #Nicolina, #Cug, #Galata, #Mircea cel Batran, #Alexandru cel Bun, #Dacia, #Pacurari,  #Moara de Foc, #Canta, #Gara, #Arcu, #Duvana, #Zugravi, #Piata Unirii, #Bld. Stefan cel Mare, Palas, #Sf. Lazar, #Lazar Residence, #Centru Civic, #Hala Centrala).
#imobiliare #Vanzari #Inchirieri #Apartamente noi  #apartamente #imobiliare #bloc #camere #camera #etaj  #bloc #suprafata #mobilat #utilat #zona #renovat #decomandat