Cauta anunturi imobiliare in Iasi (197 anunturi actualizate)

Apartament 3 camere - Nicolina - Esplanada

Vanzare Apartament vechi
€ 117 000 Cod: BLUE1640

Descriere

Amplasare excelenta: Nicolina, prima statie, zona esplanadei, locatie cu mult spatiu verde, recent reabilitata, la doar 20 de minute fata de Palas Mall.

Apartament 3 camere + 2 bai (cea de serviciu fiind transformata in dressing), suprafata utila totala de aproximativ 78,4 mp, situat intr-un imobil construit in anul 1989, pe cadre de beton, cea mai apreciata si rezistenta structura.

Situat la etajul 6/6, cu dubla orientare, living-ul catre bulevard, iar cele doua dormitoare catre interiorul cartierului.

Apartamentul a fost renovat complet, moment in care a fost schimbata toata instalatia electrica si cea sanitara si a fost refacuta complet hidroizolatia, neexistand nici un fel de problema.

Se vinde mobilat si utilat complet, asa cum este prezentat in imagini. Dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, parchet laminat si usi interioare schimbate.

Foarte important de mentinonat: apartamentul beneficiaza de boxa la subsol de aproximativ 9 mp, uscator de 20 mp situat deasupra etajului 6 si loc de parcare concesionat de la Primarie.

Pret: 117000 euro.

Pentru programarea unei vizionari, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0753.163.635, Vlad Postolache – BLUE IMOBILIARE.