Cauta anunturi imobiliare in Iasi (197 anunturi actualizate)

APARTAMENT CU 3 CAMERE ZIMBRU

Vanzare Apartament vechi
€ 88 900 Cod: BLUE1683

Descriere

 Se vinde apartament in zona foarte bine cotata, mai ales pentru nodul rutier foarte bun, cu acces rapid si predictibil ca timp, in orice directie a Iasului, spatiului verde si proximitatea fata de statiile de mijloace de trasport in comun si taxi; unitati comerciale, educationale, financiare. 

Valoarea unui locuinte nu trebuie analizata,  doar dupa:  mp, an, etaj, nivel de modernizare, ci si dupa timpul pe care il poti castiga prin locatie fata de acele obiective de interes zilnic.     Iar acest apartament prin locatia lui indeplineste cea mai mare dorinta a anului 2024.     Sa nu pierdem timp, mai ales in trafic si mai ales cu copii in masina alergand de la o institutie educationala la alta....

Pozitia lui este langa  scoala Scoala 39 George Calinescu si la 200 metri de Grădiniţa Cu Program Prelungit NR. 27. Cate sute de ore se castiga pe luna doar pentru acest fapt?

 

Revenind la imobil, el  este pretabil unei familii tinere care are nevoie de spatiu ( are multe spatii de depozitare ), compartimentare buna in 3 camere mari, patrate in suprafata totala de 70 mp (doua dormitoare plus living), dar si pentru inchiriere cu randament foarte bun al investitiei, la o chirie anuala in jur de 6000 euro.  

Locatia imobilului este situat in zona ZIMBRU, la intersectia care duce spre Pasarela Bancila si spre Copou, Pacurari, etc... Situat la etaj intermediar (8) cu lift,  intr-un bloc edificat in 1978,  cu structura de rezistenta din beton armat, fara risc - expertizat.   

 Scara  securizata cu interfon;  bloc mixt de apartamente cu 2 si 3 camere. 

Un apartament foarte luminos, (est-vest), cu pliveliste foarte buna, cu pardoseala din laminat si ceramic, tamplarie din lemn, tamplarie exterioara schimbata din PVC, balcon inchis.     Certificat clasa B

 

.

 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

 

           Jucan Florin

     De 10 ani imobiliare

           0741 384 731

       Vanzari & Inchirieri

Consiliere adecvata, clara si inglobata -  sunt alaturi de tine de la primul contact pana la predarea cheii noi locuinte si daca este necesar inchirierea si administrare ulterioara gratis.

Iar daca ai in preajma ta si alte persoane care crezi ca au de castigat vazand acest anunt, te rog tare sa le dai si lor un share.

 

 

 

 

 

 

.

Acces oriunde in Iasi (Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal ,  Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir,  Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala). #imobiliare #Vanzari  #Inchirieri  #Apartamente noi  #apartamente  #imobiliare  #bloc