Cauta anunturi imobiliare in Iasi (137 anunturi actualizate)

APARTAMENT CU 3 CAMERE

Vanzare Apartament vechi
€ 45 900 Cod: BLUE1728

Descriere

 Apartament cu 3 camere la pret de doua camere. La 350 metri de bulevard, statie de tramvai/autobuz cu acces rapid in centru, la 3 statii de Tg Cucu.  

   Model compus din doua dormitoare plus living, bucatarie, baie, ideal pentru o familie tanara in cautare de de o camera in plus sau la inchiriat cu randament foarte bun al investitiei, la o chirie anuala in jur de 3600 euro, are o amortizare rapida, comparativ cu alte locuinte.

Locatia imobilului este la intersectia dintre  Fantanelor cu Stejar, Tatarasi, dar in plan secund cu multa verdeata in jurul blocului si parcari publice, Carrefour Market. .  Situat intr-un bloc solid din beton armat, fara risc, la etaj 4 din 4, edificat in 1971, o singura scara, securizata cu interfon.  La interior este amenajat modern cu pardoseli si tamplarie schimbata, var lavabil, usa metalica, centrala termica, izolatie esterioara si aer conditionat. Se vinde mobilat si utilat.

 Actele la zi, semnare 3 zile maxim, cheie se preda la notar.  Toate contorizarile individuale. Randament energetic bun, dat de  incalzirea prin centrala termica, izolatie exteriora si tamplarie din PVC cu geam termopan.  

 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

 

           Jucan Florin

     De 10 ani imobiliare

           0741 384 731

       Vanzari & Inchirieri

Consiliere adecvata, clara si inglobata -  sunt alaturi de tine de la primul contact pana la predarea cheii noi locuinte si daca este necesar inchirierea si administrare ulterioara gratis.

Iar daca ai in preajma ta si alte persoane care crezi ca au de castigat vazand acest anunt, te rog tare sa le dai si lor un share.

 

 

 

 

 

 

.

Acces oriunde in Iasi (Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal ,  Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir,  Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala). #imobiliare #Vanzari  #Inchirieri  #Apartamente noi  #apartamente  #imobiliare  #bloc