Cauta anunturi imobiliare in Iasi (137 anunturi actualizate)

APARTAMENT CU 2 CAMERE TATARASI

Vanzare Apartament vechi
€ 67 900 Cod: BLUE1747

Descriere

 Se vinde apartament in zona foarte bine cotata, aproape de zona de agrement Ciric, langa magazinul KAUFLAND si statiile de mijloace de trasport in comun, taxi; unitati comerciale, educationale, culturale, financiare.  La 4 statii distanta pana in Tg . Cucu, Bld. Independentei. Zona este apreciata, mai ales ca este un nod rutier foarte bun cu acces rapid  in orice directie a Iasului.

Situat intr-un bloc solid edificat in 2007 cu structura completa din beton armat, o singura scara,  securizata cu interfon, camere video, paza, pozitionat la etaj intermediar (7) cu doua lifturi.   

 La interior are compartimentare frumoasa a celor 44 mp;  model spatios cu balcon mare deschis spre living, vederee spre oras;  luminos. Are pardoseala din lemn masiv si ceramic,  tamplarie din PVC cu geam termopan, centrala termica de bloc,  izolat pe exterior.  Se vinde mobilat si utilat (foto) . Inchiriabil imediat!

Toate contorizarile individuale.  Actele la zi, semnare 3 zile maxim, cheie se preda la notar. 

Imobil cautat pentru inchiriere cu randament foarte bun al investitiei, la o chirie anuala in jur de 4500 euro. Are o amortizare rapida, comparativ cu alte locuinte, dar este excelenta si daca doresti sa cumperi pentru locuit.  

Randament energetic bun (clasa B), dat de  incalzirea prin centrala termica, izolatie exteriora si tamplarie din PVC cu geam termopan.  

 

  

 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

 

           Jucan Florin

     De 10 ani imobiliare

           0741 384 731

       Vanzari & Inchirieri

 

Consiliere adecvata, clara si inglobata -  sunt alaturi de tine de la primul contact pana la predarea cheii noi locuinte si daca este necesar inchirierea si administrare ulterioara gratis.

Iar daca ai in preajma ta si alte persoane care crezi ca au de castigat vazand acest anunt, te rog tare sa le dai si lor un share.

 

 

 

 

 

 

.

Acces oriunde in Iasi : Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal ,  Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir,  Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala)  #imobiliare #Vanzari  #Inchirieri  #Apartamente noi  #apartamente  #imobiliare  #bloc