Cauta anunturi imobiliare in Iasi (220 anunturi actualizate)

Apartament cu 2 camere Green Parc

Inchiriere Apartament vechi
€ 350 Cod: BLUE1888

Descriere

Green Parc -Tatarasi ! Vezi video din link!

Complex  securizat si supravegheat  video! Spatii verzi si parc de joaca pentru copii in complex. O zona cu trafic redus si aerisita, langa Kaufland, la 200 m de zona de agrement Ciric, Tiki Village, zona de agrement care ofera piscine, lacuri, padure, pista de biciclete, plimbari prin natura. La 200 m de statiile de transport in comun, 1,5 km de Iulius Mall, de complexul Tudor si de facultati, 5 minute de centrul orasului.

Apartament modern cu doua dormitoare plus living cu bucatarie, balcon deschis si baie cu cada. Etaj intermediar (4) cu doua lifturi, vedere spre oras! 

Este amenajat si gandit pentru confortul unui cuplu sau unei sigure persoane.  Avand zona de relaxare –livingul; dormitor separat;  zona de gatit deschisa ceea ce permite  interactionarea cu invitatii, iar balconul se poate folosi ca si birou.

Complet echipat:

1. Dormitor complet mobilat, noptiera, dulap, pat dublu; 

2. Living cu canapea extensibila, bibloteca, AER CONDITIONAT, TV

3. Baie cu cada;

4. Balcon deschis cu priveliste spre oras;

5. Utilat cu masina de spalat haine, plita, hota, cuptor, frigider.

  7. Centrala pe bloc cu contorizare individuala pe apartament. Toate contorizarile separate. Cat consumi atat platesti.   Internet de mare viteza de la DIGI. 

 

Pentru vizionare, va invit sa va faceti o programare!

Jucan Florin

0741 384731

Agentia Blue Imobiliare

 

 

 

 

 

 

 

 

#Acces oriunde in Iasi (Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal , Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir, Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala). #imobiliare#Vanzari #Inchirieri #Apartamente noi # apartamente# imobiliare # bloc