Cauta anunturi imobiliare in Iasi (197 anunturi actualizate)

APARTAMENT CU 3 CAMERE IDEAL RESIDENCE

Vanzare Apartament nou
€ 110 000 Cod: BLUE1953

Descriere

VEZI VIDEO YOUTUBE :  https://youtu.be/XxirwHrGFpQ

Se vinde de pe persoana juridica! 

Se vinde apartament in zona foarte bine cotata, intru-un complex rezidential finalizat, IDEAL RESIDENCE – CUG, cu spatii comerciale in cartier. Gradinita, cresa si parc de joaca aproape. Alte detalii vezi pe video. Este ideal pentru o familie.  

Situat intr-un bloc solid edificat in 2019, cu structura completa din beton armat, o singura scara,  securizata cu interfon, camere video, pozitionat la parter cu terasa.

 La interior are compartimentare frumoasa a celor 75 de mp;  spatios cu terasa de 20 mp. Are pardoseala din material laminat si ceramic, incalzire in pardoseala,  tamplarie din PVC cu geam termopan, centrala termica, izolat pe exterior.  Se vinde partial mobilat si utilat. (foto). Pretabil si pentru birouri.  

Toate contorizarile individuale.  Actele la zi, semnare 3 zile maxim, cheie se preda la notar. 

Imobil cautat pentru inchiriere cu randament foarte bun al investitiei, la o chirie anuala in jur de 6000 euro. Are o amortizare rapida, comparativ cu alte locuinte, dar este excelenta si daca doresti sa cumperi pentru locuit.  

Randament energetic bun (clasa B), dat de  incalzirea prin centrala termica, izolatie exteriora si tamplarie din PVC cu geam termopan.  

  

 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

           Jucan Florin

     De 10 ani imobiliare

           0741 384 731

       Vanzari & Inchirieri

Iar daca ai in preajma ta si alte persoane care crezi ca au de castigat vazand acest anunt, te rog tare sa le dai si lor un share.

 

 

 

 

 

 

.

Acces oriunde in Iasi (Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal ,  Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir,  Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala). #imobiliare #Vanzari  #Inchirieri  #Apartamente noi  #apartamente  #imobiliare  #bloc