Cauta anunturi imobiliare in Iasi (197 anunturi actualizate)

APARTAMENT CU 4 CAMERE TATARASI

Vanzare Apartament vechi
€ 199 900 Cod: BLUE1968

Descriere

Eu nu vad o zona in oras, cand spun oras, adica 2 km maxim de centrul Iasului, unde sa te stabilesti cu familia si sa ai toate conditiile si accesul la tot ce este importatnt pentru familia ta, ca si cartierul Tatarasi. Chiar si acces rapid cu masina!!! 

Asa ca vreau sa va prezint acest apartament cu un pret ambitios, dar are locatie, spatiu compartimentare si finisaje bune, plus este vandut la cheie. Te muti fara sa mai faci nimic. Cat costa timpul tau?  Tu stii...  Cat timp pierzi in amenajare si modernizare plus echipare  unui asa suprafete de 90 mp.  

Fa calcul realist si daca toate caracteristicele acestui apartament de avanatajeaza, hai sa vorbim cu proprietarul despre pret!

 

 Detalii apartament (foto/schita):

  • 4 camere , doua balcoane, 2 bai, dubla orientare, renovat, mobilat si utilat complet in cartierul Tatarasi, BLOC FARA RISC.
  • Este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje, la strada principala.  
  • Apartamentul se vinde cu mobila si electrocasnice asa cum este in poze.
    Dotari: tamplarie pvc, aer conditionat samsung, parchet , mobilier in fiecare camera, paturi, canapea , 3 televizoare Samsung si Sony, frigider Beko, hota, plita cu gaz, cuptor Electrolux, masina de spalat vase Bosch, masina de spalat rufe cu uscator Samsung, cada cu hidromasaj, expressor cafea Philips.  Lasa tot ca se muta la casa. Life Restart! :)

 

 Zona bine cotata din Tatarasi, langa Ateneu, la o plimbare de CIRIC, KAUFLAND, LIDL, aproape de scoala si gradinita, parc, unitati comerciale, educationale, culturale, financiare si statiile de mijloace de trasport in comun cu acces oriunde in Iasi.

       Randament energetic bun (clasa B), dat de  incalzirea prin centrala termica, izolatie exteriora si tamplarie din PVC cu geam termopan.  

Imobil ideal pentru o familie.  

  

 Pentru o prezentare mai ampla si informatii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

 

           Jucan Florin

     De 10 ani imobiliare

           0741 384 731

       Vanzari & Inchirieri

 

Consiliere adecvata, clara si inglobata -  sunt alaturi de tine de la primul contact pana la predarea cheii noi locuinte si daca este necesar inchirierea si administrare ulterioara gratis.

Iar daca ai in preajma ta si alte persoane care crezi ca au de castigat vazand acest anunt, te rog tare sa le dai si lor un share.

 

 

 

 

 

 

.

Acces oriunde in Iasi (Copou, Universitate, Agronomie, Codrescu, Mihai Sadoveanu, Targusor Copou, Royal ,  Fundatie, Bld. Independentei, Tg. Cucu, Podu de Fier, Tatarasi, Moara de Vant, Aeroport, Oancea, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul Ros, Cantemir,  Bucium, Poitiers, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Moara de Foc, Canta, Gara, Arcu, Duvana, Zugravi, Piata Unirii, Bld. Stefan cel Mare, Palas, Sf. Lazar, Lazar Residence, Centru Civic, Hala Centrala). #imobiliare #Vanzari  #Inchirieri  #Apartamente noi  #apartamente  #imobiliare  #bloc